ilsitodi.it
lotto num miksi aamulla ei ruoka maistu elisa viihde useampi televisio fuengirola tänään elisa viihde airplay

Vaan yhdessä kun ollaan aika saa kuin siivet selkään

Gessopalena

Danny - Kauan lyrics | LyricsFreak

Topi Sorsakoski & Agents -Kauan- By: Tube Intro: G C/G D/G e ---3----0----2-----| h ---3----1----3-----| G ---0----0----2-----| D ---0----2----0-----| A ---2----3----0-----| E ---3----3----3-----| G C/G D7/G G C D7 Toisien kanssa kun sä tanssit niin aina levy silloin soi, kauan G C/G D7/G G C D7 Ulos kun iltaisin mä odotan sua sä aina viivyt niin, kauan G Em Vaan yhdessä kun ollaan aika

& Kauan (Downtown) (Testo) - DANNY - MTV Testi e canzoni

Vaan yhdessä kun ollaan, aika saa kuin siivet selkään, kaupunkimme kellojen mä edistävän pelkään. Miksi on niin mä nähdä sun, armahin Hymysi tuo, mä jonka sinulta sain, se säilyy mielessäin kauan muistoilla noilla, jotka yhdessä saimme, elän eteenpäin kauan vaan miksi jossain kirjoitettu oisi, että saisin muistoissain vain

Kauan Danny LYRICS

Vaan yhdessä kun ollaan aika saa kuin siivet selkään, Kaupunkimme kellojen mä edistävän pelkään. Suostu mä en Vain tyytymään haaveisiin, Kun kanssas elää mä voisin kai Loputtomiin, Ja niin Kauan kaikesta nauttisin, Kauan kanssasi armahin, Kauan elää niin tahtoisin vain, Kauan kauan kauan. Kauan kauan kauan kauan..

Letra de canción de Danny: Kauan

vaan yhdessä kun ollaan aika saa kuin siivet selkään
Toisien kanssa, kun sä tanssit niin aina levy silloin soi Kauan Ulos, kun iltaisin mä odotan sua sä aina viivyt niin Kauan Vaan yhdessä, kun ollaan aika saa kuin siivet selkään Kaupunkien kellojen mä edistävän pelkään Miksi on niin Mä nähdä sun armahin Jo heti aamulla aikaisin haluaisin Ja sun Kauan Kanssani kulkevan Kauan Kellojen seisovan Kauan Haluan jatkuvan niin Hymysi tuo

Testo | Testi canzoni | Kauan - DANNY su Rockol

vaan yhdessä kun ollaan aika saa kuin siivet selkään
"Vaan yhdessä kun ollaan, aika saa kuin siivet selkään, kaupunkimme kellojen mä edistävän pelkään suostu mä en vain tyytymään haaveisiin, kun kanssas elää mä voisin kai loputtomiin ja niin kauan kaikesta nauttisin, kauan kanssasi armahin, kauan elää niin tahtoisin vain

Topi Sorsakoski & Agents - Kauan Lyrics | Musixmatch

kun kanssas elää mä voisin kai loputtomiin ja niin kauan kaikesta nauttisin, kauan kanssasi armahin, kauan elää niin tahtoisin vain, kauan kauan kauan Vaan yhdessä kun ollaan aika saa kuin siivet selkään, kaupunkimme kellojen mä edistävän pelkään Suostu mä en vain tyytymään haaveisiin, kun kanssas elää mä voisin kai loputtomiin,

KAUAN - Danny - LETRAS.COM

vaan yhdessä kun ollaan aika saa kuin siivet selkään
Kun kanssas elää mä voisin kai loputtomiin Ja niin kauan kaikesta nauttisin, Kauan kanssasi armahin, Kauan elää niin tahtoisin vain Kauan, kauan, kauan Vaan yhdessä kun ollaan, aika saa kuin siivet selkään, Kaupunkimme kellojen mä edistävän pelkään Suostu mä en vain tyytymään haaveisiin, Kun kanssas elää mä voisin kai loputtomiin

Philomenan elämä: Kaupunkimme kellojen mä edistävän pelkään

vaan yhdessä kun ollaan aika saa kuin siivet selkään
Kauan Lyrics: Toisien kanssa kun sä tanssit / Niin aina levy silloin soi kauan / Ulos kun iltaisin mä odotan sua / Sä aina viivyt niin kauan / Vaan yhdessä kun ollaan / Aika saa kuin siivet

DANNY - Kauan Lyrics | Musixmatch

Kun kanssas elää mä voisin kai loputtomiin. Ja niin kauan kaikesta nauttisin, Kauan kanssasi armahin, Kauan elää niin tahtoisin vain. Kauan, kauan, kauan. Vaan yhdessä kun ollaan, aika saa kuin siivet selkään, Kaupunkimme kellojen mä edistävän pelkään. Suostu mä en vain tyytymään haaveisiin, Kun kanssas elää mä voisin kai

Kauan - Danny - LETRAS.MUS.BR

Vaan Yhdessä Kun Ollaan Aika Saa Kuin Siivet Selkään, Kaupunkimme Kellojen Mä Edistävän Pelkään. Suostu Mä En Vain Tyytymään Haaveisiin, Kun Kanssas Elää Mä Voisin Kai Loputtomiin, Ja Niin Kauan Kaikesta Nauttisin, Kauan Kanssasi Armahin, Kauan Elää Niin Tahtoisin Vain, Kauan Kauan Kauan. Kauan Kauan Kauan Kauan..

DANNY - Kauan Lyrics | Musixmatch

vaan yhdessä kun ollaan aika saa kuin siivet selkään
Vaan yhdessä kun ollaan aika saa kuin siivet selkään, Kaupunkimme kellojen mä edistävän pelkään. Suostu mä en Vain tyytymään haaveisiin, Kun kanssas elää mä voisin kai Loputtomiin, Ja niin Kauan kaikesta nauttisin, Kauan kanssasi armahin, Kauan elää niin tahtoisin vain, Kauan kauan kauan. Kauan kauan kauan kauan..
luciano troilo